Arron fodboldtrøjer med tryk Danielle

Juventus trøje

Girona så ud til at kræve en anden hjemme sejr, men Alavés viste utrolig karakter for at komme tilbage fra 2-0 nede på Montilivi. Comebacket kom høflighed af nogle store substitutioner af ny manager abelardo Fernández, der starter hans mandat med en sejr.

Som forudsagt var det et spil med nogle forebyggbare defensive fejl. Begge sider var uden tre forsvarere hver på grund af skader eller gule kort suspensioner. Til tider viste det absolut.

Den første halvdel var ret utilsigtet, med begge sider bange for at sætte en fod forkert. Omkring ti minutter ind i anden halvdel ankom gennembruddet. Endnu engang blev scoret åbnet med et mål fra Cristhian Stuani. Den uruguayanske har været uundværlig denne sæson for Girona. Han drev ind i kassen, trak Alexis afsted og fyrede hjem. Girona fortsatte med AC Milan trøje at trykke og inden for få minutter havde de et sekund, høflighed af en header fra Juanpe.

På dette tidspunkt syntes kampen at være over. Men med La Liga kan det værste hold i bordet komme tilbage. I det 70. minut startede Ibai Gómez angrebet med et skud på mål, der afbøjede sig fra Gorka Iraizoz og tilbage i den modtagende vinges vej. De to Girona-forsvarere, der jagter Gómez, skulle have ankommet til afbøjningen først for at sende det PSG trøje til hjørne. Men Gómez var den, der forventede returet og tog fuld fordel for at gøre det 2-1.

Girona var nervøs på dette tidspunkt, og igen betød en fejl på bagsiden, at Yassine Bounou indrømmede et straffespark. Gómez kapitaliserede for at udligne kampen. Endelig fik Gómez i hans døende minutter hans hatrick. Et stærkt løb fra Munir El Haddadi fra halvvejslinjen næsten til kanten af ​​straffesparken, så blev Gómez inde i kassen, der satte det væk i det 93. minut. Girona træner Pablo Machín var synligt rasende og ramte dugoutens tag i afsky.

Efter kampen forklarede Machín, at han var frustreret, fordi han troede publikum havde været fantastisk og ville skåne med fansen. Af holdet sagde han: Det er nødvendigt at leve moralen og vende tilbage til at være et konkurrencedygtigt hold med den kvalitet, vi har demonstreret under hele konkurrencen. Efter denne linje er jeg sikker på, fodboldtrøjer med navn at vi får resultater.

Fernández var tilfreds med Alavés præstationer. Holdet viste en mental styrke, og at de troede. Dette er en vanskelig grund mod et hold, der har en ekstraordinær sæson.

Alavés har halt til lige over deres dødsstilling sidst i bordet. De er nu et punkt over Málaga. Det vil tage lidt tid at vise, om dagens sejr var bare nybegynderens held til Fernández, eller hvis spanien kan få klubben ud af nedrykningssonen. Efter alt startede Di Biasi også sin debut med en sejr, og han forlod klubben lige i denne uge.

I mellemtiden ser Girona frem til et catalansk derby næste mandag i Espanyol. De hvide og røde er stadig fast på deres nuværende mål for at nå op til 20 point i bordet. Som en nyfremmende side er Gironas udfordring for denne sæson bare for at blive i den første division.

Gabrielle maglie calcio bambino BiancaPlb

KristanTo maglie calcio Lillianau

SusannahQ fotbollströjor JeffereyX

KristieBe billige fotballdrakter YTWSusana

MahaliaHb Billige Fodboldtrøjer Børn VivienGmy

KeithBlun Fodboldtrøjer Børn ArletteDe