Charli billig fodboldtrøjer TrishaCh

Liverpool trøje

Et Yannick Carrasco hat-trick, sammen med mål fra Angel Correa, Tiago Mendes og en Nico Gaitan brace, førte Atletico Madrid tilbage fra 0-1 for at besejre Granada 7-1 på lørdag aften, hvilket gav Diego Simeone enormt glæde.

I særdeleshed var den argentinske imponeret over præstationen af ​​tre-mål-helten Carrasco, lovende at der er Manchester United trøje mere at komme fra den 23-årige.

Jeg er meget glad for Carrasco, sagde Simeone til reportere. Han er en meget komplet spiller med en lys fremtid frem for ham.

Han er på vej til at blive endnu bedre.

Vi arbejder sammen med ham dag for dag for at hjælpe ham med at spille som han gjorde i dag.

Alligevel var det ikke kun den belgiske, der modtog sin lederes ros, da Simeone Inter Milan trøje afslørede sin glæde over den kollektive indsats.

Alle spillerne reagerede bedst muligt, forklarede han.

De spillere, der kom ud af bænken i dag [Gaitan, Tiago og Fernando Torres] Chelsea trøje bidrog også til at vinde dette spil.

Endelig diskuterede argentineren Atletico s Supporters Clubs Day, en familievenlig fejring holdt før kampen for at opmuntre børn til at deltage i dagens kamp.

Jeg var overrasket over hvor mange børn der var på tribunerne, sagde han.

Det er nødvendigt, at de blev fortryllet af den lidenskab og ambition, der er i atmosfæren.

Simeones fokus bliver nu til Los Rojiblancos midweek tur til Rusland, hvor de står over for FC Rostov i Champions League onsdag kl 20:45 CET.

GenesisRa fotbollströjor barn ShastaChr

DarleneSa fotballdrakter AhmadMcCl

AZPCarlos fotbollströjor barn KristinLe

MUELauren maglie calcio a poco prezzo DeweyMabr

Antonetta maglie calcio bambino ChanteaqR

ManieGame maglie calcio poco prezzo AutumnVis