Florencia fodbold trøjer JanetWei

Manchester United trøje

José Mourinho insisterer på, at der ikke er dykkere i Chelsea, og at Oscar lavede en engangsfejl i Southampton onsdag, da han blev reserveret til simulering.

Oscar tilføjede sit navn på en liste over de seneste højtprofilerede lovovertrædelser, der fik Fifa-præsidenten, Sepp Blatter, til at tale om brugen af ​​syndrom.

Mourinho, som i sidste søndag beskrev Luis Suárez som en akrobatisk swimmingpool dykker efter hans sides vinder over Liverpool, bestrider Oscar efter Brasiliens playmaker s tumle over Southampton målmand, Kelvin Davis, på St Marys Stadium on New Årets dag.

Portugiserne insisterede på det tidspunkt, at hændelsen var resultatet af et øjeblik modsigelse, og at Oscar forblev en ren spiller på trods af at være reserveret af dommeren Martin Atkinson Manchester United trøje og tror ikke, at brasilianen eller hans klub vil blive sadlet med negative ry som følge heraf.

Det er umuligt for ham at få et ry, medmindre nogen ønsker at være uretfærdig og at rense billedet af andre mennesker ved at bruge Oscars situation i det sidste spil, sagde Mourinho. Jeg vil gøre det klart: der er mange dykkere i fodboldens verden. Der er mange dykkere i nogle store klubber i fodboldens verden. Der er nogle dykkere i England. Ikke mange, nogle. I Chelsea er der ingen dykkere, ingen dykkere overhovedet.

Oscar lavede en fejl, som han fortæller mig, og jeg tror på ham, han var helt overbevist om, at målmanden skulle smadre ham. Målmanden gjorde det ikke, han [Oscar] lavede sin fejl, han blev straffet med et gult kort, han accepterede det gule kort på en meget rolig måde. Hans leder kommer efter i pressen for at sige: Godt gjort, hr. Atkinson. Sådan er det. Her har vi ikke dykkere.

Mourinho sagde også Eden Hazard er ikke tildelt frispark og straffe, når han er fouled. Det ligner modstandere, som kan gøre noget Napoli trøje for ham, og Inter Milan trøje der sker ikke noget, sagde Mourinho. Med fare betyder det ikke noget i boksen uden for boksen. Ikke mod Southampton, men ugen efter ugen i kassen er der straffe. Og som det skete i Southampton, uden for boksen er enhver handling en fejl, og dette barn er alt andet end en dykker.

Mourinho vil gerne dykning udryddes fra det globale spil. Hvis hr. Blatter ønsker at analysere situationen, giver jeg ham mit råd og min erfaring, fordi jeg har arbejdet i mange forskellige lande, tilføjede den tidligere manager Porto, Internazionale og Real Madrid. Gå til andre lande, kæmp problemet i andre lande, vær ikke bange for at gå til de store klubber. Vær ikke bange for at gå til nogle store spillere. Og derefter kommer til England, for i England er jobbet let. England er det bedste land.

AbdulBran Fodboldtrøjer Annabelle

MauricioD maglie calcio a poco prezzo NaomiTomc

HZKLorid billige fotballdrakter LakeshaVa

RacheleKe fotbollströjor barn DoloresMa

ShanebnQb maglie calcio poco prezzo MiguelMar

SanfordKn fotbollströjor barn NealLemie