Jeannie fodboldtrøjer tilbud ElvisBic

Bayer Leverkusen trøje

Birmingham City har flyttet hurtigt for at erstatte Steve Cotterill som manager med Garry Monk udpeget på en tre-og-en-halv-årig kontrakt.

Munk blev bekræftet søndag aften, med Championship klubben - som ligger i nedrykning zone efter fem lige nederlag - glad for at have Juventus trøje sikret tjenesterne hos et af spillets lyseste unge ledere.

Pep Clotet slutter som assisterende manager, den tidligere Southampton-angriber James Beattie som førsteholdsspiller og Darryl Flahavan som den nye målmand. Sean Rush slutter også til Monks backroom personale som leder af præstationer, og Ryan Needs kommer ind som leder af analysen.

Monk har været ude af arbejde siden han forlod Middlesbrough i december, da han blev fyret fire timer efter at have præsideret over Tees-side klubbenes 2-1 sejr på Sheffield Wednesday, som efterlod dem niende i bordet. Han har alle incitament til at starte med en sejr i Birmingham. Hans Barcelona trøje første kamp er hjemme til Boro.

Birmingham Manchester United trøje har været interesseret i Monk siden han forlod Swansea i 2015 og flyttede hurtigt nu for at sikre sine tjenester. De havde også holdt samtaler med den tidligere Skotlands manager Gordon Strachan, til trods for at 61-åringen var ude af klubledelsen siden 2010.

Cotterill, 53, blev udnævnt i september, men hans regering sluttede efter lørdagens 2-1 Championship nederlag i Nottingham Forest. Resultatet efterlader Blues tredje bund i bordet, to point fra det sidste sikre sted og med deres tredje manager af sæsonen.

Steve har altid udøvet sig professionelt på vegne af klubben, hans arbejdsmoral og ærlighed er en kredit for ham, og der er ægte tristhed i denne beslutning, sagde klubben i en erklæring. Men bestyrelsen føler, at en ændring i ledelsen på dette stadium er i fodboldklubens bedste interesse.

FrankieWy maglie calcio KRTCorine

JacksonGl Billige Fodboldtrøjer Børn ZellaWest

KatiaColw fotbollströjor barn ElisaYsl

DwightFre Fodboldtrøjer Børn WinifredW

ConnieZka maglie calcio bambino CarsonTry

LPTSarazq fotbollströjor barn AdaBlewet