Valerie billig fodboldtrøjer TaneshaR

Inter Milan trøje

Koordineringsministeriet for Politiske, Juridiske og Sikkerhedsanliggender gennemfører et koordineret møde på ministerplan. Mødet drøftede regler for at forhindre finansiering af spredning eller vækst af masseødelæggelsesvåben.

Koordinerende minister for politiske, juridiske og sikkerhedsmæssige spørgsmål Wiranto sagde, at Indonesien ikke har nogen regler om forebyggelse af international strafferetlig forsvarslovgivning mod hvidvaskning af penge og kriminalitet for finansiering af terrorisme.

Sagde Wiranto på kontoret for Kemenko Polhukam, Jakarta, mandag. Wiranto sagde på kontoret for Kemenko Roma trøje Polhukam, Jakarta, mandag.

Med henblik herpå afsluttede mødet for øjeblikkeligt at udarbejde en fælles forordning om ophævelse af finansieringen af ​​spredning af masseødelæggelsesvåben. Dette arrangement involverer Udenrigsministeriet, Politi, Bapeten og PPATK.

I mellemtiden kræver henstillingen fra Finansinspektionsgruppen om hvidvaskning af penge hvert land omgående at fryse eller fryse aktiverne hos personer, der er involveret i finansieringen af ​​masseødelæggelsesvåben. Ifølge Wiranto, staten, der kan udsættes for økonomiske Inter Milan trøje sanktioner fra FN.

De Forenede Nationer har også ret til Bayer Leverkusen trøje De Forenede Nationer.

PPATK vil have til opgave at lette forberedelsen og drøftelsen af ​​den fælles forordning, som er målrettet at blive gennemført den 17. april 2017, sagde han.

Indonesien er forpligtet til at opfylde og gennemføre den internationale standard i TPPU og TPPT som angivet i 40 Financial Action Task Force om hvidvaskning af penge Indonesien skal gennemgå en gensidig evaluering anmeldelse planlagt i november 2017, sagde han.

I mellemtiden fortsatte han, Indonesiens stilling i juni 2017 vil blive indleveret som FATF-medlem, og MER selv er en vigtig forudsætning for Indonesiens medlemskab.

Wirantoo forklarer også baggrunden for FNs konvention mod ulovlig handel med narkotika og psykotrope stoffer i 1988, som er en milepæl og kulminationen af ​​det internationale samfunds opmærksomhed på at oprette et anti-hvidvaskningslovens regime.

Tidligere blev G-7-lande enige om at oprette FATF som en taskforce for at formulere internationale anbefalinger til bekæmpelse af TPPU og TPPT.

FATF er et mellemstatsligt organ eller agentur, der producerer politikker og indeholder eksperter inden for lov, finans og retshåndhævelse.

Mødet var udenrigsminister Retno Marsudi, leder af PPATK Kiagus Ahmad Badaruddin, repræsentanter for politiet, repræsentanter fra Bapeten og repræsentanter fra relevante agenturer.

LucienneH fotbollströjor ClaribelG

GonzaloEd Billige Fodboldtrøjer CedricFin

Margarita maglie calcio poco prezzo RacheleDi

RIGEloise Billige Fodboldtrøjer Børn CharissaL

MarciaSad maglie calcio poco prezzo KrisOlney

DeweyChic fotballdrakter MilfordNi